top

Rådgivning og ydelser

Hvorfor vælge R-team

Spar tusindvis af kroner på adwords og søgemaskine- optimering, med en løsning fra R-Team får din hjemmeside en topplacering på google.

Vi hjælper med:

Effektivt at skaffe kunder og øge omsætningen via din hjemmeside.

En færdig hjemmeside med alle relevante informationer fra nuværende hjemmeside, suppleret med jeres nye informationer placeret i et topmoderne design, tilpasset jeres målgruppe og med søgemaskine optimering af alle sider.

Du får:

En færdig hjemmeside med alle relevante informationer fra nuværende hjemmeside, suppleret med jeres nye informationer placeret i et topmoderne design, tilpasset jeres målgruppe og med søgemaskine optimering af alle sider.

Et brugervenligt CMS System udviklet i Danmark med mere en 2000 produktioner gør det til et af markedets mest brugertestede. 


RÅDGIVNING - MED MERE END 20 ÅRS ERFARING.

R-Team har rådgivet hundredvis af virksomheder om online markedsføring og internetstrategi.

Gennem strategisk og professionel rådgivning har vi skabt utallige succeser for vores kunder. Både online og offline. Vores kompetencer inden for markedsføring og internetløsninger har gjort os til en uundværlig partner.

Uanset om du har behov for hjælp til valg af leverandør eller har behov for rådgivning til dit internetprojekt, kan vi hjælpe dig. Vi kender markedet og ved, hvor man opnår de optimale forretningsbetingelser.

Søgemaskineoptimering

SØGEMASKINEOPTIMERING

Søgemaskineoptimering kaldes også "SEO" og er forkortelsen for ”Search Engine Optimization”, og betyder i al sin enkelhed at man optimerer indholdet på en hjemmeside, med henblik på en bedre placering i søgemaskiner som eksempelvis Google™ eller Bing™.

Søgeoptimering - hvordan gør vi?

Det kan være en omfattende proces, at søge optimere indholdet på en webside til søgemaskinerne, men gør man det rigtigt vil man kunne ”slå to fluer med et smæk”, det er nemlig ikke kun søgemaskinen der vil opfatte din hjemmeside som mere relevant også kunderne vil opleve, at websiden er blevet mere indholdsrig og informativ. Svaret på god søgemaskineoptimering er enkelt - ”hårdt arbejde”.

Der er desværre ingen nem vej til et godt resultat. Det gode resultat opnås gennem et nøje planlagt forløb der bl.a. omfatter en tekstforfatter, en søgemaskineoptimerings-ekspert og naturligvis en repræsentant fra din virksomhed. Efter en indledende analyse af hjemmesiden, udarbejdes en egentlig ”slagplan” for hvorledes hjemmesiden kan søge optimeres og forbedres med henblik på at opnå de bedst tænkelige muligheder for en god placering i søgemaskinerne.

Hvad koster Søgemaskineoptimering?

Prisen på søgemaskineoptimering afhænger af udgangspunktet. At fastsætte en pris ville være useriøst inden der er foretaget en analyse af websiden, herunder virksomheden og dennes branche. En bred branche er naturligvis vanskeligere at opnå gode resultater på. Fuldstændig på lige fod med den ”virkelige verden”, kræver det et større arbejde at blive set og hørt, når mange virksomheder opererer i samme branche

Citat:

"Vi kan varmt anbefale R-Team til alle, der har behov for en professional samarbejdspartner, en partner som leverer det færdige koncept. Design – struktur – indhold – markedsførings strategi og søgemaskineoptimering.

Zethner Byggerådgivning
Jesper Zethner"

TEKSTFORFATNING - LÆSEVENLIGE TEKSTER TIL HJEMMESIDEN

Tekst til hjemmesiden

Er indholdet i teksten på hjemmesiden forældet? Kniber det med tiden til at skrive tekst til hjemmesiden? Er der tomme sider, som har ventet alt for længe på at få noget indhold? 

Tekstproduktion til hjemmesiden er en tung opgave for mange virksomheder. 

 R-Team tilbyder at producere tekster til din virksomheds hjemmeside. 

Nem og hurtig proces Tekstforfatningen sker i tre lette trin: 

 Du taler med en af R-Team´s kreative og dygtige tekstforfattere for en afklaring af blandt andet: 

  • Hvor mange sider der skal skrives
  • Stikord til hvad der skal skrives
  • Specielle ønsker til teksten 

Teksten skrives ud fra dine ønsker og oplysninger Vi lægger teksterne ind på din hjemmeside - efterfølgende er det nemt for dig selv at udføre rettelser og tilføjelser. 

Kompetente fagfolk 

 Det er naturligvis veluddannet og erfarende tekstforfattere, som skriver alle dine tekster. Det er din garanti for et professionelt og læsevenligt resultat. 

 Når R-Team levere en hjemmeside er der udført søgemaskineoptimering på siderne, du har med gode og relevante tekster på hjemmesiden en bedre forudsætning for en top placeringer i søgemaskinerne. 

 Teksten bliver formuleret i et læsevenligt sprog, så du er sikker på, at dit budskab brænder igennem. 

Til hvert side leveres tekst á 800-1.000 karakterer, svarende til 3-4 afsnit. 

Kontakt R-Team allerede i dag, hvis du ønsker at få skrevet tekster til din hjemmeside: Telefon 51 21 64 09 eller via mail: info@r-team.dk 

Bemærk, at vi udelukkende skriver tekster på dansk.

Oversættelse

Du kan vælge mellem følgende oversættelsesydelser:

Oversættelse med Direct Service 

Én specialiseret oversætter udfører oversættelsen. Dette betyder, at én person varetager oversættelse såvel som korrekturlæsning.

Oversættelse med Full Service 

En ekstern korrekturlæser udfører ekstra korrekturlæsning og kvalitetskontrol. Dette betyder, at der altid er flere personer involveret i oversættelsen.

Hvad passer dig bedst?

Kontakt os så finder vi den løsning, som passer bedst til dine behov

Kontakt

Testimonials