top

Gør det nemt for kunder at bestille 

E-HANDELS LØSNING

Webshop.io er en effektiv e-handels-løsning til alle virksomheder, der vil handle på nettet. 

Sælg dine produkter på alle platforme. Dine kunder er online overalt og forventer, at din e-handelsløsning fungerer perfekt og vises korrekt uanset, om de besøger den via en laptop, tablet eller smartphone.Webshop.io er uafhængig af platform og du behøver kun, at vedligeholde dine produkter et sted.

Enkel opbygning og vedligeholdelse

Uanset om din e-shop henvender sig til forbrugere, virksomheder eller begge dele er Webshop.io det perfekte valg.

Ud over e-handelsmodul indeholder systemet også alle andre nødvendige CMS funktioner, hvilket betyder, at du kan samle din hjemmeside og e-handelsløsning i ét system.

Brugervenlig, fejlfri og lynhurtig

Webshop.io har særlig vægt på brugervenlighed og hastighed. Webshop.io er optimeret til de seneste web-browsere og leverer et W3C valideret HTML5 og CSS3 output. Dette sikre dig, at din hjemmeside vises korrekt uanset brugerens platform eller web-browser.

Oplev mulighederne, få en demonstration

Kontakt os nu på telefon 51 21 64 09 - Så giver vi en online præsentation, så du kan se de mange muligheder og funktioner.

Sælg dine produkter på alle platforme, uden anstrengelser 

Dine kunder er online overalt og forventer, at din e-handelsløsning fungerer perfekt og vises korrekt uanset, om de besøger den via en laptop, tablet eller smartphone. Webshop.io er uafhængig af platform og du behøver kun, at vedligeholde dine produkter et sted.

Standard funktioner— et hav af muligheder

— et hav af muligheder
Standard funktionerne i Webshop.io Content Management System (CMS/E-handelsløsning) er mange, kontakt os for yderlig information.

Betalingsgateway

— uden besvær
Webshop.io har indbygget integration til Wannafind, DIBS SSL betalingsgateway, alle med MD5 sikkerheds nøgler. Dette sikre, at du enkelt og sikkert kan modtage betaling med Dankort, VISA, MasterCard etc.

Sælg også downloads

— sikkert og nemt
Med webshop.io kan du som f.eks. fotograf, forfatter eller software udvikler sælge dine produkter digitalt. Du kan blandt andet vælge hvor mange gange kunden kan downloade produkter.

Nemt og effektivt at udføre søgemaskine-optimering

En top-ti placering på f.eks. Google™ giver din virksomhed større opmærksomhed og flere kunder. Webshop.io indeholder alle de tekniske forudsætninger for en god placering i søgemaskinerne.

Næste skridt — i den rigtige retning

Oplev mulighederne, få en demonstrationKontakt os på telefon 51 21 64 09 - så giver vi en online præsentation, så de kan se de mange fordele og muligheder

Designet og i luften — på bare 10 dage

Vi har over 20 års erfaring med at hjælpe virksomheder med onlinemarkedsføring - så vi har som regel et svar på de fleste spørgsmål

Vi er lige her

Relaterede dokumenter:

Testimonials


example1.mp4