top

Når I stiller krav til jeres hjemmeside 

Webpage.io

Et effektivt Content Management System til lidt mere ambitiøse virksomheder. Værktøjet giver mulighed for hurtig opbygning af en professionel hjemmeside

Standard udgaven af Webpage.io CMS henvender sig til virksomheder, der ønsker at opbygge en omfattende hjemmeside. Systemet indeholder mange standardfunktioner, der ofte er tillægsmoduler i andre Content Management Systemer, hvilket har været med til at gøre det til et af de mest anvendte på markedet. 

Systemet er udviklet i Danmark og er med sine ca. 2000 produktioner et af markedets mest brugertestede. Det giver dig sikkerhed mod "børnesygdomme". Du bestemmer selv hvad du vil vise på hjemmesiden - og der er ingen begrænsninger med hensyn til lyd, video etc. 

Men vigtigst af alt, så behøver du ikke være programmør eller have HTML kendskab for at komme i gang. Det eneste der kræves er en PC eller Mac med internetadgang

Responsiv hjemmeside

Få skabt en responsiv hjemmeside med et professionelt CMS system. Det grundlæggende CMS tema og webdesign tilpasses af en professionel designer ud fra jeres idéer og ønsker.

Du får et professionelt webdesign, på et brugervenligt CMS system, med fokus på responsivt design, brugervenlighed samt optimering til søgemaskiner. 

Design og funktionalitet designes, så der skabes validerede HTML5 & CSS resultater.

Dynamisk udgivelse

Dynamisk udgivelse af dit web-indhold Med Webpage.io kan du tidsstyre lanceringen af dine dokumenter, ved at angive udgivelses- og arkiveringsdato. 

F.eks. kan du tage på ferie, mens Webpage.io automatisk udgiver dine dokumenter.

Oplev mulighederne, få en demonstration Kontakt os nu på telefon 51 21 64 09- Så giver vi en online præsentation, så du kan se de mange muligheder og funktioner.

Et design til alle devices

Ét webdesign til alle devices, smartphone, tablet, PDA eller computer. 

Skab indholdet 1 gang — for at få det vist til både dine normale besøgende, samt til dine mobile brugere unikt. 

Der optimeres både grafisk og tekstmæssigt, i forhold til alle brugere samt søgemaskinernes oplevelse.

Nemt og effektivt at udføre søgemaskine-optimering

En top-ti placering på f.eks. Google™ giver din virksomhed større opmærksomhed og flere kunder. Webpage.io indeholder alle de tekniske forudsætninger for en god placering i søgemaskinerne.

Næste skridt — i den rigtige retning

Oplev mulighederne, få en demonstrationKontakt os på telefon 51 21 64 09 - så giver vi en online præsentation, så de kan se de mange fordele og muligheder

Designet og i luften — på bare 10 dage

Vi har over 20 års erfaring med at hjælpe virksomheder med onlinemarkedsføring - så vi har som regel et svar på de fleste spørgsmål

Vi er lige her

Relaterede dokumenter:

Testimonials