top

Tag dig ikke af de  mange fagudtryk og besynderlige forkortelser

Vi benytter udelukkende systemer - der opfylder betingelserne for at få en flot og succesfuld hjemmeside eller e-shop

Hvad skal du være særligt opmærksom på,
når du skal vælge system til hjemmeside

I skal have en ny hjemmeside. Det skal være nemt. Det skal være godt. Her håber vi, at I vælger Webpage.io eller Webshop.io som jeres fremtidige Content Management System (CMS) eller e-handelsløsning. Hvis budgettet ikke er til en professionel hjemmeside med alle nødvendige ekstra moduler som standard, kan vi også tilbyde hosted CMS.

Måske ønsker I, at undersøge andre systemer inden I træffer din beslutning? 

Hvis I gør det, så lad os lige give jer nogle fif, før I går videre.

Søgemaskineoptimering

For at du overhovedet skal have en chance for at få en god placering i søgemaskinerne skal du enkelt kunne:Angive en unik titel, forskellig fra overskriften på hvert dokument/ produkt.
Angive en unik beskrivelse på hvert dokument/produkt.
Angive om robotten skal indeksere dokumentet/produktet.
Angive søgemaskinevenlige URLer eks. domæne.dk/123/søgeord.

Kompetencer

Hele idéen med et CMS er, at alle virksomhedens medarbejdere skal kunne opbygge og vedligeholde en flot og kompliceret hjemmeside eller e-shop. Derfor skal det være nemt at oprette dokumenter, produkter, redigere billeder samt overføre filer til systemet. Er man derimod programmør eller webdesigner skal man have mulighed for at kunne udnytte sine kompetencer fuldt ud. Systemet skal være testet af mange rigtige kunder, så du begrænser risikoen for fejl.

Sikkerhed

Dette punkt er det vigtigste. Men det er svært at teste systemet, hvis du ikke er programmør. De typiske sårbarheder er "Cross Site Scripting" og "SQL Injection". Du kan eventuelt bruge et "Web Vulnerability Scanner" værktøj til at skanne systemet. Få leverandørens skriftlige accept på, at du må undersøge deres system for sikkerhedsbrister - ellers risikerer du alvorlige problemer.

Ren kode og hastighed

Systemet skal være i stand til at levere et output uden fejl - og gerne være HTML5 og CSS3. Disse er de seneste teknologier inden for visning og design af hjemmesider. På W3Cs værktøj kan du nemt tjekke, om din hjemmeside overholder W3Cs standard. Det vil sige, at den bliver vist korrekt i alle nyere web-browsere. Nøjes ikke med kun at tjekke forsiden. Ydermere bør systemet opnå en score på mere en 90 på Googles Pagespeed Insights værktøj.

Hvem skal man spørge

Indehaver af R-team har mere en 30 års erfaring i salg og markedsføring, og har altid levet efter devisen (behandl andre som du selv ønsker at blive behandlet) med andre ord vi fortæller altid sandheden og intet andet. Så det kunne være en mulighed.

Testimonials