top

Vi lever af tilfredse kunder der anbefaler R-team

75%

Af vores kunder kommer via anbefaling

99%

Er tilfredse med løsningen

100%

Er begejstret for supporten

læs her et par udtalelser fra vores kunder.

Da Zethner Byggerådgivning besluttede at få opdateret vores hjemmeside med nyt design og flere funktioner, var vi ikke i tvivl om at det igen skulle være R-Team, der skulle leverer løsningen.

I forbindelse med nyt arbejdsområde ” Termografisk fotografering” var det vigtigt for os at vi også kommer godt med i søgemaskiner når der søges på ” Termografisk fotografering”. Resultatet er langt over vores forventning, allerede en uge efter lancering af den nye hjemmeside kommer vi ind som nummer 2.

R-Team har ved samarbejdet om opbygningen af hjemmesidens nye struktur været en ”ønskepartner” med ideer og forbedringer, som let har kunnet implementeres.

Vi kan derfor varmt anbefale R-Team til alle, der har behov for en professional samarbejdspartner, en partner som leverer det færdige koncept. Design – struktur – indhold – markedsførings strategi og søgemaskineoptimering.

Jesper Zethner, Zethner Byggerådgivning

Jeg har haft fornøjelsen af ​​at arbejde med R-Team på flere projekter og udvikling af hjemmesider.

Jeg er glad for at anbefale R-Team som en kompetent og effektiv partner i at skabe professionelle hjemmesider til en rimelig pris.

Lars Hesseldahl, Hesseldahl Invest A/S

Vi har valgt R-Team som leverandør af hjemmeside R-Team kender markedet, hvad enten det er design, brugeradfærd, SEO eller indhold til din side. Vi er meget tilfredse med løsningen fra R-Team.

Fra start til slut får du som kunde 100% god service og rådgivning. Det gør de bl.a. ved at lytte til dine ønsker og realisere dem.

Vi har samtidig fået en hjemmeside der indeholder en Mobilsite med design og indhold tilpasset smartphone, alt indhold mm. oprettes kun på den ”almindelige” hjemmeside og bliver automatisk vist optimalt på en smartphone.

Jan Bielefeldt, Lyskildebranchens WEEE Forening

CMS-systemet har til fulde indfriet vore krav og langt overgået vore forventninger. 

R-Team har ved samarbejdet om opbygningen af sitens struktur udvist en formidabel kapacitet som sparringpartner med et utal af ideer og forbedringer, som let har kunnet implementeres. 

Det er altid et stort arbejde at skabe en website, hvor virksomhedens budskab skal optimeres og løbende kunne ajourføres. CMS systemet er i den henseende ekstremt brugervenligt – uanset ens niveau som bruger. Sagt med andre ord kan enhver føle sig ophøjet til ”EDB-nørd” uden på nogen måde at have baggrund herfor. 

 Gaeld.com kan på det varmeste anbefale CMS-systemet og R-Team som et ”good value for the money”, effektivt og opdateringsvenligt værktøj samt support.

Maria Berg, Gaeld.com

Da EOC besluttede at få lavet en ny og tidssvarende hjemmeside, var tidsfaktoren vigtig i vore overvejelser. Vi ville gerne have en hjemmeside som var let at opdatere uden at det ville blive en bekostelig affære og uden at det krævede meget tid i form af uddannelse af personale. Idet vi har rigtige mange opdateringer af vore hjemmeside. 

 R-Team har leveret et fantastisk CMS-system som giver EOC mulighed for dagligt og uden store forkundskaber, at kunne opdatere og servicere vore kunder live på nettet. CMS-systemet er meget enkelt og effektivt at arbejde med. Især for os almindelige pc-brugere. 

Det er simpelthen en fornøjelse at kunne "trylle" på nettet. Vi har fået en stor og god respons på den nye hjemmeside fra vore kunder. 

 Dette vil vi gerne takke R-Team for. De har under hele opstartefasen været meget imødekommende og hjælpsomme. 

Alle spørgsmål var velkomne, også 10. gange vi spurgte.

Christina Scharf, European Oil Consult A/S

Leif Rasmussen hos R-Team henvendte sig første gang til os tilbage i 2008.

Det førte til et møde i 2010. Han var velforberedt, og det var ikke hans skyld, at vi ikke slog til.
På det tidspunkt var vi godt tilfredse med vores egen hjemmegjorte hjemmeside og trykte katalog.

I 2016 kontaktede Leif os igen. Igen meget velforberedt og nu med flere argumenter.

Idag stilles der større krav til hjemmesider fordi de f.eks. også skal være orienterede mod smart phones.
Det var noget vi kunne forstå. Samtidigt havde vi (nogle af os) gået med overvejelser om at droppe det trykte katalog. Og nu kunne det hele gå op i en højere enhed!

Vi ville få en ny tidssvarende hjemmeside, som også kunne erstatte vores katalog; ikke nok med at der var en umiddelbar økonomisk fordel, der var også tidsmæssige fordele på længere sigt.
Her tænkes på processerne omkring produktopdateringer og prisopdateringer. Vi sagde ja tak.

I starten af februar 2017 gik vi igang. Og jeg skal love for at Leif knoklede derudaf!
Vi havde et fantastisk ping-pong samarbejde og efter 1½ måned fik jeg et minikursus en sen eftermiddag, og så overtog jeg knokleriet til omkring sommerferien.

Ping-pong samarbejdet fortsatte, og hjemmesiden gik i luften i slutningen af September.
Jeg kan varmt anbefale r-teams CMS system til hjemmesideopbygning og folkene bagved. Projektet gik over al forventning.

Peter Jessen, Delite ApS

Et par referencer

Vi har skabt hundredvis af unikke løsninger siden 2001 - her er et par af dem

PMP PROJEKT

PAVA TÅSTRUP

Andelsboligforeningen Karlslunde Kysthave

3X55 TRANSPORT

DELITE

TELEPATISKOLEN

Hundige Bilcenter

Kiropraktor Sydkysten

Retorthaven - PowerWorks

Lubral

JB Tagentreprise

Eventhuset

BN-Huse

Telemar Norge

Egløkke-Ernst

Falster Golfklub

Eyeoptics

Dansk Maxi Klub

Zethner Byggerådgivning

Uni-Valve

Delux Danmark

Testimonials


example1.mp4