top
Print side E-mail side 

Hvem er vi?

En virksomhed i konstant bevægelse.

R-Team blev etableret i 1999 med det formål, at sikre dansk erhvervsliv konkurrencedygtige kvalitets produkter indenfor elektronisk markedsføring.

Vi følger konstant med udviklingen og forventer kun det bedste af vores leverandører og os selv, hvilket har sikret os et solidt fundament, som Internet bureau, i form af tilfredse kunder. 

Med over 1500 produktioner, er vores e-handelsløsning Webshop.io og Content Management System Webpage.io blandt de mest anvendte. Content Management Systemet er ikke målrettet en bestemt branche, men kan anvendes af alle, der ønsker at udgive indhold til Internet. 

FSI Viewer + FSI Server er det bedste valg for kommercielle websteder, FSI produkter integreres problemfrit i eksisterende hjemmesider og content management systemer.

Koncept, løsning og teknik

R-Team skaber forretningsmuligheder gennem strategisk rådgivning og professionelle løsninger. 

Vi hjælper med at få virksomheden på Internettet med præcis den løsning, der passer bedst. Vi anvender de nyeste teknologier, der eksisterer på Internet og opererer med nogle af markedets laveste priser samt garanterer en kort leveringstid. 

R-Team kan også sørge for alle de tekniske detaljer omkring registrering af domænenavn og oprettelse af webhotel.